Projekt hjælp en skole i den tredje verden

Netbiologen stilles gratis til rådighed for skoler landet over, det er Jens-Erik Tingstedt og Lars Alexander Clark ønske, at webstedet kan bruges gratis til ikke kommercielle formål. Netbiologen benyttes årligt af ca. 250.000 brugere, heraf er 2/3 skoleelever i folkeskolen og gymnasier etc.

Mange skoler i den tredje verden er meget fattige og selv en lille portion penge kan skabe stor glæde. Netbiologen har involveret sig i et projekt, der skal skaffe hjælp til de mange fattige skoler i Peru. Netbiologen vil gerne være med til, at der skabes kontakt mellem skoler i Danmark og Peru, det eneste krav er at man enten har en lærer i danmark der skriver taler spansk, for de meget fattige skoler, ellers lærer de peruvianske børn engelsk i de lidt rigere skoler.   

Vores projekter i julen 2005 - vi har ikke billeder fra tidligere

Vores projekt i julen 2010-?, i samarbejde med : sponsor søges

 

Som det fremgår af billederne så har skolerne næsten ingen ting, der er mangel på alt, undtagen vilje til at lære noget. Børnene er glade for at gå i skole og uden skolegang er deres fremtid meget dyster. Nedenstående billeder er fra de foregående år.

På billedet er Netbiologens kontakt i Cusco, Peru  (Marilu Mori), ved at lave chokoladerbrød til børnene i en lille og meget fattig skole, nær Cusco.

For blot 100 $ eller ca. kr. 650,-, kan Marilu glæde 200 skolebørn, med en stor oplevelse op til Jul (Navidad), at få et brød der er dybbet i chokolade og en kop warm kakao.

Lars A. Clark finansierer  i år Marilu's arbejde for at bringe lidt jule glæde ind i de fattige skoler.

En fattig skole uden for Cusco.

Børnene i en af de fattige skoler I Peru's højland.

!

Netbiologen indbyder skoler landet over til at hjælpe en skole i Peru, vi vil stå for den første kontakt mellem den danske skole og en skole i Peru.

Støtte beløb til arbejdet modtages med stor glæde og taknemmelighed på børnenes vegne.

Biolog

Lars A. Clark

E-mail: Clark@tdcadsl.dk

tlf. 43 62 06 82

 

Støtte beløb:

Kan indbatales på: reg. nr. 2410 konto nr. 5368-305-784

Beløbet bliver ubeskåret sendt til Peru

 

Marilu: President school "Uriel Garcia" i Cuscu Peru og sekretær for school Folclorico "Nuñez of Prado"

~

Chokoladen koges i nogle store gryder over åbent bål.

For børnene er det den ene gang om året hvor de smager chokolade.