Kan du kende et falsk smil, når du ser det?

fakesmiles
På BBC's website under videnskab kan man teste sine evner til at skelne falske smil fra ægte smil. Se om du klarer dig bedre end gennemsnittet som er 71% rigtige for kvinder og 72% for mænd. Generelt kan man sige, at vi kan skelne et falsk smil fra et ægte smil for vi er bedre end bare at gætte. Men altså ikke dygtige nok til at gøre det hvergang. Vi vil derfor kunne snydes. Prøv og se hvor god du er.

Prøv også flere andre test der findes på siden. Der er personligheds- og hukommelsestest og mange flere typer af test ude til venstre på siden.

Tag på virtuel safari i Sydafrika

www.africam.com
Et særdeles godt websted for interesserede i vilde dyr fra Afrika. I flere sydafrikanske reservater er der sat webkameraer op på særligt gode udsigtsposter. Her kan man klikke sig ind på et kamera ved et vandhul og se dyrene komme ned for at drikke om morgenen Man kan også vælge camscan, hvor man skifter til en ny lokalitet ca. hver 20 sekund. Får man noget spændende i linsen kan man indsende sit billede og deltage i konkurrencen om dagens foto. Hvis man ikke har tålmodighed til at vente på at dyrene kommer til vandhullet kan man tage med et mobilt kamera rundt i et reservatet. Med det mobile kamera indfanger de lokale rangers motiver for besøgende på webstedet. 
Leoparden er et sky natdyr. Africam har et mobilt webkamera der specialiserer sig i leopard  optagelser om natten og tidlig morgen hvor chancen for at se leopard er størst. 
Nyt på Aficacam er et stationært kamera nær en ørnerede.  Her kan man følge et Brown Eagle par og opfostringen af deres afkom.
Der er en glimrende fieldguide hvor man kan slå alle reservaternes dyr op hvis man er i tvivl om hvad man har set. 
Africam er et spændende sted, at tilbringe en tidlig morgen i jagt på gode dyre optagelser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Gabende Leopard taget med LeopardCam.


En flok Zebraer og en Kudu han ved vandhullet, Kwa Maritane.


Hanløve tager et hvil midt på vejen.